• Storskar
  • 3
  • 2
  • 4
  • 1
svdanlenfidenoes

Konferens-Yoga i Skärgården på Magasinet i Waxholm 

Yoga hjälper företaget till en bättre arbetsmiljö ger ett ökat välbefinnande hos personalen.

Att erbjuda yoga, avslappning och träning i medveten närvaro till företagets anställda är idag mycket populärt. Forskning pekar på yogans välgörande effekter för minskad stress, värk i nacke och axlar. Man skapar en positiv, omtänksam och mer empatisk känsla mellan personalen och yogan fungerar för alla.

Magasinet i Waxholm ligger fantastiskt belägget i ett Magasin från sekelskiftet med vacker utsikt över fästningen Kastellet och Vaxholms hamninlopp. I Magasinets byggnad idag hittar ni även Bistro Magasinet och vår mode- och inredningsbutik.


Låt dina medarbetare få njuta av en heldag i skärgårdens vackra miljö.  Börja med ett rogivande Yogapass i Magasinets vackra lokaler.  Fortsätt med förmiddagskaffe och en hälsosam smörgås. Sen tar ni plats i vår Smedja för ett avskilt och effektivt möte. Lunch avnjutes i vår Bistro och eftermiddagskaffe i Smedjan.


Efter ett möte hos oss får ni bra balans mellan uppsatta mål och nöjda medarbetare.


Det här är något för er som sätter personalen i fokus och för er som letar efter något nytt. Men självklart hjälper vi även till att skräddarsy ett konferenspaket som passar er. Vänligen kontakta oss på jenny@magasinetwaxholm.se

eller 0708-995588 för frågor samt offert.