• Storskar
  • 3
  • 2
  • 4
  • 1
svdanlenfidenoes

 

 

Kulturnatt i Vaxholm

Vaxholm är en liten stad med ett rikt och mångfacetterat kulturliv. Kulturnatten är ett tillfälle när staden, föreningar, hantverkare, museer, gallerier, konstnärer, butiker och restauranger satsar lite extra på att skapa upplevelser för boende och besökare.

Årets kulturnatt bjuder på konserter, utställningar, öppen scen, författarmingel och mycket mer. Allt är gratis, men ibland behöver du boka biljett!

Kulturskolans elever framträder på flera ställen under kvällen. Gå på allt eller plocka de godbitar som passar dig bäst. Välkommen till en kulturell eftermiddag och kväll för hela familjen!

2014 kombinerades Kulturnatten med Parkens dag och Kommunvimme och långfilmer till sent på natten. Lägret fick en stor sen som bland annat Vattenmannen och Speed presenterade barnteater och där Walls dansstudio framförde heta dansnummer. Biografen visade trailers och långfilm till sent på natten. På Hembygdsgården berättade Fiskargumman och Borgardamen om hur man levde förr i tiden och Bygdemuseet kunde berätta hur fiskarfamiljerna levde förr i tiden.

Klockan 9 på kvällen blåstes det Tapto från Kastellet och många Vaxholmsbor passade på att bjuda med vänner på kvällens olika aktiviteter.

Tillbaka

 

 

Uppleva