• Storskar
  • 3
  • 2
  • 4
  • 1
svdanlenfidenoes

Krogar och uteserveringar i Vaxholm

 

Lilla Strand ChampagneMelanders skaldjur 

Känn doften av nystekt strömming, hav och skärgård. Njut av färska jordgubbar, nybryggt kaffe och titta på när skärgårdsbåtarna lägger till i hamnen. I Vaxholm hittar du restauranger, krogar och caféer för alla smaker och plånböcker.

Det är populärt att äta sommarmat och fira årstidens ljusa kvällar på någon av Vaxholms uteserveringar. Boka gärna bord i förväg, använd länkarna till vänster här på sidan.

Vill du äta medhavd matsäck i det gröna eller köpa ingredienser till en picknick finns det flera ställen som erbjuder denna service i Vaxholm.

WhatsUp?

26 - 31 oktober Det spökas på Waxholms hotell - Halloweenpaket. Läs mer 

En härlig bit av Medelhavet i Vaxholm

Nu grillas det för fullt i Vaxholm på Söderhamnsplan 1 – strax intill hamnen. Grekiska grill & bar med ca 50 platser för lunch- och eftermiddagsgäster. Hos oss kan du också beställa catering. Vi har färdiga cateringmenyer men erbjuder också förslag efter dina önskemål och idéer.Läs mer

 

Visste du det här om Vaxholm?

Vaxholm var redan på 1700 talet en av landets krogtätaste städer. Då var inriktningen mer på dryck än på mat. För 3 öre kunde du få en så kallad Jumfru med 8,2 cl brännvin på Vaxholms krogar.

Nu återkommer vi med matrecept på Upplev Vaxholm. Vi har inbjudit Mattias Hamilton från Hamnkrogen att presentera  några av krogens "klassiker". Du hittar recepten uppe till vänster på denna sida.

Grekiska grill & bar

En bit av Medelhavet i Vaxholm Tel. 08 541 303 04

Hamnkrogen

Helt enkelt men bäst! Öppet 360 dagar om året.

Kobben

Kobben med mat och dryck mitt i Vaxholms gästhamn och C-bar på hamnpiren. Kan det bli bättre?

Waxholms Hotell Lilla Strand

Vaxholms nya Kvarterskrog

Vaxholms Kastell Restaurang

Njut av god mat & dryck på Vaxholms Kastell